otoczone drzewami i krzewami, niewielkie skrawki lasu, a także wzgórza złożone z ww. głazów, porośnięte kniejami.
Opisujesz las i nagle wychodzi "niewielkie skrawki lasu". :zwyrolkot: jakie drzewa? Jakie krzewy? Jakie głazy? Zbyt ogólnie.
stada martwowron.
stada Martwowron.
Piszemy nazwy bytów, obiektów z dużej.
Samą łąkę porasta trawa o wysokości około 50 cm. Dodatkowo rosną tam także różne rodzaje kwiatów, ziół i chwastów. Łąka zamieszkana jest przez różnego rodzaju owady, a badania wykazały, że te, jak i również cała roślinność Poziomu, występują także we Frontrooms.
Różne to kwiaty, różne owady. Nie ma nawet przykładów. Tak jak wcześniej, tylko jest ogólnikowo. Zbyt ogólnikowo.
Nie wiadomo, dlaczego głazy są rozrzucone po całej łące.
Szczerze mówiąc, jest to głupie zdanie. Czemu ktoś zastawia się, co robią głazy na takim terenie? Nikt by nie był zdziwiony gdyby to było we Frontrooms, a co dopiero w Backrooms.
leżących na całej łące, żeby przekonać się, z jakiego okresu pochodzą.
Na całej łące? Przykrywa całą łąkę jeden głaz? :zwyrolkot:
niegroźnych wobec ludzi maskozwierzy przechadzających się po okolicy,
niegroźnych wobec ludzi Maskozwierzy przechadzających się po okolicy,
a także czasami w laskach można spotkać niebieskie odmiany Elektrycznych świetlików.
Jakich laskach? You mean lasach?
Elektrycznych Świetlików
Wejście niepolecane ze względu na obecność niebezpiecznych martwowron w lasach na obu Poziomach.
Wejście niepolecane ze względu na obecność niebezpiecznych Martwowron w lasach na obu Poziomach.
będzie pokazywać żywy obraz z Poziomu.
Jakiego poziomu?
Raz widziałem, jak jeden z Golemów rozszarpał maskozwierza alfa z watahy, która przechodziła niedaleko.
Raz widziałem, jak jeden z Golemów rozszarpał Maskozwierza alfa z watahy, która przechodziła niedaleko.
Opinia
Poziom zdecydowanie potrzebuje poprawy. Znajdują się błędy jak i niedociągnięcia.
Dlaczego jeden wędrowiec zajmuje się tym artykułem aktualnie, skoro dosłownie forpocztaw PKO została zniszczona, przecież grupa by się tym przejęła. A kto by się tym nie przejął?
Za mało opisu w opisie, większość jest napisana ogólnie, tylko po to by sobie wyobrazić ten poziom. Po co się ograniczać?
Co do trudności przetrwania w martwej strefie, drugi podpunkt zamieniłbym na "Aktualnie Niezamieszkiwalny"
POLSKA GUROM