Pomyślałem sobie że sprawdzę twoją pracę a czemu nie może trochę pomogę greenlighterom.
Na takowych automatach można zagrać w wiele znanych przez nas gier na takowe automaty,
Powtórzenie, powinno być "Na takowych automatach można zagrać w wiele znanych przez nas gier, takie jak…"
Co odróżnia od reszty podobnych do Poziom PL-15 jest strefa poziomu zwana Zapleczem.
To zdanie jakoś dziwnie dla mnie brzmi, w ogóle nie pasuje mi jakoś do klimatu tekstu naukowego którym imo powinien być artykuł. Ja bym napisał "Poziom PL-15 od podobnych odróżnia strefa zwana Zapleczem.
atakują grupą.
Ja bym napisał "atakują w grupach." albo "atakują grupami."
również dusza szansa na spotkanie bytu na głównej sali.
również duża szansa na spotkanie bytu na głównej sali.
Chowają się one w domkach czy basen z kulkami,
Chowają się one w domkach czy basenach z kulkami,
nigdy do takich nie wchodź.
ja bym napisał "do takowych"
Poziom nie nadaje się do osiedlenia bądź zabezpieczenia, ponieważ jest on skrajnie niebezpieczny dla pojedynczych jednostek bądź grup.
Skoro nie nadaje się do zabezpieczenia to czemu trudność przetrwania mówi że jest zabezpieczony? Daj wyższą klasę trudności przetrwania
Miejsca, w których możesz dostać się do Poziomu PL-15 nie są sprecyzowane. Najczęściej jednak możesz wpaść do niego w losowych miejscach Poziomu PL-22.
Dodaj link do poziomu 22
Zapleczy musisz uciec bądź pokonać wiele bytów na nim obecnych.
Obecnych na czym? Na zapleczach? Na poziomie? Popraw to. I jeśli na zapleczach to powinno być "na nich"
Dalej nic nie widzę, błędów interpunkcyjnych nie sprawdzałem bo godzina już mi na to nie pozwoliła. Mam nadzieje że pomogłem. Edit — jeśli chcesz dostać greenlighta to możesz trochę poczekać.