W końcu do tego usiadłem. Teraz napiszę, czemu ten hub mi się nie podoba :3
Zarząd grupy jest całkowicie podporządkowany rządowi polskiemu i działa z jego ramienia, od niego także czerpiąc wszelkie fundusze.
W jaki sposób to robi? W jaki sposób przychodzi transport pomocy? W jakiej postaci dają wszelkie fundusze? Nic o tym nie wiemy, nawet nie jesteśmy pewni, że takie coś faktycznie jest, ponieważ większość prac o tym nie wspomina. A jeśli już państwo polskie się pojawi, to przy starszej wersji tej grupy lub przy jej upadaniu. Mimo końca Polski Rzeczpospolitej Ludowej nadal mają jakikolwiek kontakt z Frontrooms? Wiem, że opisałeś to jak to było kiedyś, ale jak to wygląda teraz?
Jest to druga, zaraz po Stowarzyszeniu Archeologów Międzywymiarowych, największa polska organizacja działająca w Backrooms.
Niestety wydaje mi się to być już powoli mało prawdopodobne. Jest więcej artykułów z PKO zamiast SAM. Przyczynia się temu fakt, że używamy PKO jako takie polskie MEG i nie mamy trudu z dodaniem takiej forpoczty na poziom.
kryzys grudniowy z 1999
Fajnie by było, gdyby był opisany jako esej albo nawet w historii, w hubie grupy. Najwidoczniej jest to jedno z najważniejszych wydarzeń PKO.
Więcej o PRKWM możesz przeczytać w tym pliku.
Czemu oddzielać matkę PKO od hubu? Moim zdaniem tab całkowicie poświęcony historii, upadku PRKWM i powstanie PKO byłby wspaniały.
Dyrekcja
Są to bardzo ważne osoby, czemu je nie przedstawić? A co jeśli jeden umrze/zginie, jakie są dalsze procedury?
Zarząd Krajowy jest wybierany co cztery lata przez polskiego premiera i radę ministrów. + Frontrooms again
Nadal się tu zastanawiam JAK? Jakim cudem PKO ma dostęp do Frontrooms a wszyscy w Backrooms nie? Jeśli jesteśmy już przy Frontrooms, oznacza to, że już nie można do nich wrócić przez tą zachwianą rzeczywistość. Rozumiem, że są pewne miejsca w Polsce, dzięki którym polski rząd może pomóc rodakom w Backrooms.
Moja Opinia:
Na początku powstania Wiki nie przepadałem za pomysłem o łączenia Frontrooms i Backrooms. Samym konceptem powstania Backrooms było to, że nie mają wyjścia i nigdy nie zostanie znalezione, ludzie ciągle je szukają, ale bez skutku. PKO niestety wtedy mocno wpadło mi w między zęby. Część jest ciekawą historią, druga połowa próbuje być powyżej wszystkiego, która niszczy w moich oczach wcześniej wspomniany koncept Backrooms i wyjścia. Na szczęście po paru latach pisania, tworzenia i czytania myślę, że takie coś jak ustalone wejście do Backrooms jest fajnym zabiegiem, niedawno Light_Nate opowiedział mi o tworzeniu artykułów Treshholdach lub coś tego stylu. Jednakże nadal jestem źle nastawiony na drugą stronę, czyli wyjście z Backrooms do Frontrooms.
Poprostu powiedz mi, że już nie ma wyjścia bo jestem załamany 😭🙏
Zarządcy placówek
Wiele podpunktów piszesz z dużych liter, a niektóre z małych, fajnie by było gdyby wszystko było tak samo. Osobiście polecam z dużych, wygląda wtedy estetycznie 👀
Znajduje się we Frontrooms, w stolicy Polski — Warszawie. Mieści się w nim siedziba zarówno Zarządu Krajowego jak i Dyrekcji.
Dopiero o tym się dowiaduje? Myślałem, że oni są w Backrooms…
Koniec.
Wydaje mi się, że jednocześnie wiemy wiele o PKO, a jednocześnie wiemy nic. Brakuje mi tu tabu z historią, matką PKO i kilku wyjaśnień. Sama grupa mi się podoba, jednakże sam temat Frontrooms i zachwiane informacje o niej, mnie zniesmaczają.
To koniec mojej szczerej "krytyki" i opini. Mam nadzieję, że Exceluszu przynajmniej to przeczytasz 👁️ please… I need this! Jeśli coś przegapiłem, źle opisałem, przepraszam za moją ignorancję, chętnie zobaczę błędy w mojej krytyko-opini. Dobrej nocy, dobrego dnia… Itd.
POLSKA GUROM