Aby nie zostawiać minusa bez wyjaśnienia, już mówię co mi się nie podoba w tym poziomie.
Po pierwsze: brakuje mi tu czegoś. Nie umiem doprecyzować czego, ale po przeczytaniu nie czuję się usatysfakcjonowany. Fabuła jest tu nie do końca rozwinięta oraz używany jest mieszany styl, wygląda to tak jakbyś zamierzał pisać trochę tonem klinicznym, a trochę stylem potocznym. Najlepiej obrazuje to fragment:
- "Ten Poziom zamieszkuje dużo bytów, więc trudno przez niego przejść nie napotykając chociaż jednego."
Kolejna ważna rzecz: niedoprecyzowane informacje o bytach zamieszkujących ten poziom. Wymieniłeś tylko jakie występują tu byty, ale nie napisałeś innych ważnych informacji, np. jak wyglądają pułapki tych bytów. Jest tak trochę mało informacji na ten temat, napisane tylko "dużo bytów".
I ostatnia sprawa, już mniej ważna: literówki, powtórzenia i czasem błędy gramatyczne. Przez nie pracę czyta się gorzej, moim zdaniem przed publikacją powinieneś ją bardziej doszlifować. Tymi błędami są głównie:
- można napotkać na
- pisanie "poziom" z dużej litery (w przypadku, gdy obok jest numer poziomu, to nie błąd, ale pisanie tak gdy pojawia się ten wyraz osobno, to błąd)
- "Na tym Poziomie […] nie ma na tym Poziomie"
Overall, pomysł dobry, wykonanis średnie. Po odpowiednim przepisaniu poziom mógłby być naprawdę dobry. Błędy, które napisałem wyżej to oczywiście nie wszystko. Może być jednak tak, że to tylko moje zdanie, a innym praca się bardzo podoba. Cóż, w każdym razie mam własne zdanie i dlatego dałem taką ocenę.
W każdym razie, nie chciałem Cię zniechęcić ani zdemotywować do dalszego pisania. Napisałem po prostu, co ja jako czytelnik widzę w tym poziomie złego. Służy to jedynie pewnemu zobrazowaniu, nie roastowaniu po Tobie. Powodzemia przy pisaniu następnych prac!